استاندار یزد در ستاد هماهنگی اربعین استان:

ضعف‌های سال گذشته بررسی و برطرف می‌شود

استاندار یزد گفت: هرسال حساسیت‌ها نسبت به حرکت زوار به عتبات و عالیات افزایش خواهد یافت و دولت به‌عنوان خدمتگزار خدمات را ارائه می‌کند، ازاین‌رو لازم است ضعف‌های سال گذشته بررسی و برطرف می‌شود.

به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری یزد، ستاد هماهنگی اربعین استان با حضور استاندار یزد، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار، مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری و اعضای این ستاد در سالن زنده‌یاد حمیدیا برگزار شد.
«سید محمد میرمحمدی» در این جلسه گفت: با توجه به اینکه هرساله شاهد حضور ارزشمند، چشمگیر و خودجوش مردم برای سفر به عتبات و عالیات هستیم دولت به‌عنوان خدمتگزار در قبال این حرکت مردمی خدماتی را برای زوار تدارک می‌بیند تا درزمینهٔ امنیت، اسکان و بهداشت و...با مشکل مواجه نشوند و هرسال هم با استفاده از تجارب سال‌های قبل سطح این خدمات ارتقا پیدا می‌کند.
وی گفت: طبق دستورالعمل جدید باید در مرز چزابه برای ایجاد پارکینگ مناسب و فراهم کردن فضای لازم، همچنین ساماندهی مسیرهایی که دچار مشکل بود اقدام فوری انجام شود.
وی بابیان اینکه برخی از زوار در زمان برگشت از طریق کاروان خود اقدام نمی‌کنند، اظهار داشت: در برخی موارد ممکن است افراد زودتر از کاروان به ایران برگردند و همراه کاروان نباشند بنابراین باید اتوبوس‌های فوق‌العاده برای این موارد منظور شود.
وی بابیان اینکه بحث ساماندهی بیمه مسافران و داوطلبان عتبات و عالیات ضروری است، گفت: چون زوار به خارج از ایران می‌روند با بیمه داخل ایران متفاوت است، بنابراین محاسن این بیمه باید اطلاع‌رسانی شود و مردم آگاه شوند که دولت این پول را دریافت نمی‌کند و برای خود شخص در بیمه خارجی منظور می‌شود.
استاندار به سقوط اتوبوس زوار در جاده یاسوج در سال گذشته اشاره کرد و گفت: اگر مسیر مناسب پیش‌بینی‌شده باید به مردم و رانندگان اطلاع داده شود، اگر مسیر بهتری پیش‌بینی‌نشده بازهم باید صادقانه به مردم گفته شود، رانندگان دقت بیشتری داشته باشند و تذکرات لازم به آن‌ها داده شود.
وی در ارتباط با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به زوار گفت: گزارش کمبود دارو که سال گذشته رسید در سال جاری نباید تکرار شود، همچنین واحدهای اورژانس هم به تعداد موردنیاز تدبیر شده است و مشکلی ایجاد نمی‌شود.
میرمحمدی از راه‌اندازی سامانه اربعین استقبال کرد و گفت: چون افزایش اطلاعات باعث افزایش دقت و نظم در امور خواهد بود به نظر می‌رسد این سامانه می‌تواند مفید باشد.
وی در خصوص تشکیل کمیته مالی و پشتیبانی گفت: باید روش‌هایی پیش رو قرار گیرد که اعتماد در جامعه و بین مردم بالا برود، بنابراین لازم است کمیته مالی و پشتیبانی ستاد اربعین تشکیل شود و پرداخت‌ها و مساعدت‌ها کاملاً مشخص و ثبت شود تا در جهت اعتمادسازی کار شود.
 

مطالب مرتبط

هیچ نتیجه‌ای یافت نشد.
افزودن نظرات